Palaa hakutuloksiin

Hyrylä, Tuusula

Uusi

Pataljoonantie 3 B

559 €

Vesimaksu kulutuksen mukaan

1h+kt, 23,5 m²

Vapautumassa

1/5, talossa hissi

Hyrylä, TuusulaKatso kartalla

23,5 m²

1 huone + keittotila

1/5

Kyllä

Ei

Ranskalainen parveke

2024

Kaapeli

Vapautumassa

Ei

559 €/kk

0 €, (yrityksille min. 1 kk vuokra)

Toistaiseksi voimassa oleva, minimi asumisaika 12 kk

12 kk vuokrasopimuksesta tai sopimussakolla aiemmin

Pakollinen, ei sisälly vuokraan

Kulutuksen mukaan

Vuokralainen solmii itse sähkösopimuksen.

Vuokraan sisältyy 50 M laajakaistaliittymä. Voit hankkia lisänopeutta etuhintaan ottamalla yhteyttä operaattoriin Telia.

Kyllä

Kyllä

Jääpakastinkaappi

Induktio

Kyllä

Tulo- ja poistoliitännät

Vaaleasävyisten asuntojen sisustusmateriaalit ja kalusteet ovat ajattoman tyylikkäitä. Rauhallinen värimaailma sopii moneen makuun: selkeisiin tiloihin sisustat oman kotisi helposti. Asuntojen lattiat ovat vaalean tammen väristä, puusyykuvioista laminaattia ja seinät Ajaton keittiö onaalattu hieman taitetulla valkoisella. Suurimmassa osassa asuntojen eteisistä on peililiukuovelliset kaapistot. Keittiön kaappien ovet ovat beigen sävyiset ja ylä- ja alakaappien välinen tila on valkoista, kiiltäväpintaista kalustelevyä. Työtasot ovat hieman kuvioitua rosteria ja erillisissä saarekkeissa Ajaton keittiö onarmorikuvioinen, vaalea taso. Keittiön varustukseen kuuluu yksi- tai kaksiosainen keraaminen keittotaso, kalusteuuni, liesikupu, sekä joko 40 tai 60 cm leveä astianpesukone ja jääkaappipakastin. Kodinkoneet ovat valkoisia. Mikroaaltouunille on tilavaraus. Keittiön allaskaapissa on SATOn Seth jäteyksikkö, johon kuuluu kierrätystä helpottavat värilliset jätesangot. Kylpyhuoneessa kalusteet ovat SATOlle suunniteltua valkoista Kide-mallistoa. Malliston erittäin kestävää massiivilaminaattia olevat kalusteet on valmistettu Suomessa ja niille Ajaton keittiö onyönnetty sekä Avainlippu että Design from Finland -merkki. Kylpyhuoneen seinät ovat valkoista laattaa ja lattian laatoituksen sävy on harmaa. Sisäkatto on tervaleppäpaneelia. Kylpyhuoneessa on tilavaraus ja liitännät sekä pyykinpesukoneelle että kuivausrummulle. Huoneistoissa on koneellinen tulo-poistoilmanvaihtojärjestelmä, kaukolämpö ja huoneistokohtainen vedenmittaus. Eteisessä ja kylpyhuoneessa on kiinteät valaisimet ja ikkunoissa valkoiset sälekaihtimet. Talo on varustettu iLOQ-lukituksella ja ovissa on ovipuhelinjärjestelmä.

A

Kyllä

Kuivaushuone, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Talosauna, Kerhohuone, Väestönsuoja, Pesutupa

Autokatos 55 kpl
Autotalli 10 kpl

Lisätiedot keski-uusimaa@kotikatu.fi
Ei sisälly vuokraan

SATO talomestari

Kotikatu Keski-Uusimaa, Wärtsilänkatu 61, 04440, JÄRVENPÄÄ

Siirry talon sivulle

Kyllä

Vuokraan sisältyy

Lisämaksulla saat

Lue lisää kumppanipalveluista

Talon säännöt

Vakuus 0 €

Lähes kaikissa asunnoissamme vuokravakuus on nolla euroa - voit käyttää säästyneen summan vaikkapa uuden kodin sisustamiseen!

LUE LISÄÄ

Telia laajakaista

Vuokraan sisältyy Telia 50 M nettiyhteys, ja tarvittaessa voit nostaa nopeutta etuhintaan.

LUE LISÄÄ

Lemmikit tervetulleita

Lemmikit ovat tärkeitä perheenjäseniä ja lämpimästi tervetulleita asukkaaksi lähes kaikkiin SATOkoteihin.

LUE LISÄÄ

Vapaita asuntoja tästä talosta

Muut vastaavat asunnot alueelta