Tutustu Tuusulaan

Tässä kunnassa on kaikki – myös tuleva kotisi

Tuusulasta löytyy sopiva vuokra-asunto jokaiselle. Virkeä kunta rakentaa hyvinvointia panostamalla kulttuuriin ja vaalimalla luontoyhteyttä: se pyrkii tarjoamaan turvallisen ja virikkeellisen elinympäristön kaiken ikäisille asukkailleen. Tuusulassa on hyvä elää ja kasvaa.

Ajan hermolla jo lähes 400 vuotta

Tuusulalla on rikas teollisuus-, sotilas- ja kulttuuriperinne, joka värittää vahvasti myös nyky-Tuusulaa. Vuonna 1643 perustetun ikinuoren kunnan asukasluku on ollut tasaisessa nousussa koko 2000-luvun ja on nyt noin 40 000. Tämän päivän Tuusulassa on kolme varsin erilaista keskustaajamaa ja niiden lisäksi omaleimaisia maalaiskyliä. Kotikulmiltasi löydät luontoa, kulttuuria, harrastusmahdollisuuksia ja palveluita joka elämäntilanteeseen.

Monipuolista ravintoa sielulle

Tuusulassa järjestetään vuosittain paljon konsertteja, luentoja ja jo vakiintuneen aseman saavuttaneita kulttuuritapahtumia. Näiden lisäksi kulttuurinnälkäinen asukas voi vuoden ympäri vierailla monissa museoissa ja taiteilijakodeissa. Historian siipien havinaa aistit myös perinteikkäällä varuskunta-alueella, josta löytyy nyt myös upouusia vuokrakoteja.

Etkö pääse paikalle tutustumaan juuri nyt? Ei hätää, Tuusulan voit ottaa haltuun myös virtuaalisesti.

Upouudet vuokrakodit Tuusulassa

Tuusulaan on valmistunut uusia vuokra-asuntoja Hyrylän perinteikkäisiin maisemiin. Tutustu koteihin nyt!

Löydä elämäsi koti

Harrasta melkein mitä vaan

Tuusula on harrastajan unelmapaikka, jossa panostetaan erityisesti nuorten kulttuuri- ja liikuntakasvatukseen. Monenlaisia liikunnallisia ja taiteellisia vapaa-ajanviettotapoja pääset testaamaan erilaisissa ryhmissä, kerhoissa ja tapahtumissa.

Tuusulan hallinnollisesta keskuksesta, Hyrylästä, löydät lukio- ja kulttuurikeskus Monion, jossa voit harrastaa kuvataiteita sekä nauttia konserteista ja näytelmistä. Hyrylässä sijaitsee myös uimahalli, ja itse asiassa urheilijalle Tuusula on oikea napakymppi: on vaikea löytää lajia, jota ei tässä kunnassa pääsisi harrastamaan. Tuusulan yhdistyssivuilta voit etsiä oikean seuran ja oikeaa seuraa juuri sinulle.

Luontoreittejä, vesistöjä ja liikenneyhteyksiä

Tuusulan seudun luonto- ja ulkoilualueilla pääset vapauttamaan sisäisen eränkävijäsi tai voit ihan vaan lenkkeillä. Kurkkaa aluekohtaiset ulkoilureitit, vaellusreitit ja tutustu lähimetsiin Tuusulan sivuilla.

Kaipaatko paikkaa veneellesi? No sekin onnistuu.

Tuusulaan pääset helposti julkisilla, kunta kun on osa Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymää (HSL). Saavu paikalle junalla, linja-autolla tai lentokoneella (Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee vain 15 minuutin päässä Tuusulan keskuksesta, Hyrylästä). Jokelassa on vilkas rautatieasema, jonne saapuu junia Hämeenlinnan ja Helsingin suunnista, ja Keravan ja Järvenpään asemilta on Tuusulaan noin kymmenen minuutin matka. Tuusulanväylää pitkin pääset omalla autolla sujuvasti kohti niin Helsingin keskustaa kuin kehäteitä.
Tuusulassa on vielä paljon muutakin. Tutustu kuntaan Tuusulan omilla sivuilla.

Vapaat vuokra-asunnot | Tuusula

Miksi SATO?

Meidän asuntomme on sinun kotisi kaikissa elämäntilanteissa ja asuminen on vaivatonta. Huolehdimme kodistasi vuosikymmenten kokemuksella ja kehitämme uusia palveluja iloksesi. Meiltä ja kumppaneiltamme saat myös mainiot asiakasedut.

Lue lisää

Ihastuitko Tuusulaan? Löydä elämäsi koti.