Eettiset toimintaohjeet

SATOn tavoitteena on toimia pitkäjänteisesti, eettisesti ja vastuullisesti ihmisiin, talouteen, yhteiskuntaan ja ympäristöön liittyvissä asioissa. Sen lisäksi, että noudatamme lakeja ja määräyksiä, teemme eettisesti hyviä valintoja.

SATOn eettiset toimintaohjeet perustuvat SATOn arvoille: Teemme työtä rehdisti ja kohtaamme asiakkaamme lämmöllä - ihminen ihmiselle. Avoimuus ja yhdessä onnistumisen ilo omasta ja kollegoiden onnistumisesta kannattelevat meitä kohti tavoitteitamme. Laitamme riman rohkeasti korkealle kaikessa toiminnassamme, myös eettisyydessä ja vastuullisuudessa.

Eettisten toimintaohjeiden tavoitteena on varmistaa, että kaikki satolaiset noudattavat työssään eettisiä periaatteitamme ja tapojamme toimia sekä toimivat rehellisesti. Edellytämme arvojemme ja eettisten toimintaohjeidemme mukaista toimintaa myös yhteistyökumppaneiltamme. Ohjeiden vastainen toiminta voi johtaa toimenpiteisiin kuten irtisanomiseen, muihin seuraamuksiin tai oikeudellisiin toimenpiteisiin.

Ohjeet ovat luettavissa alta sekä SATOn intrassa. Ohjeista järjestetään satolaisille säännöllisesti koulutusta ja uusien työntekijöiden perehdytys sisältää tutustumisen ohjeisiin.

SATOn eettiset toimintaohjeet

Kohtuullinen vieraanvaraisuus SATOssa

Kun haluat huomioida satolaisia, tutustu ensin kohtuullisen vieraanvaraisuuden ohjeisiimme.

Lue lisää
Tummatukkainen mies harmaassa t-paidassa istuu keittiön pöydän ääressä ja katsoo tablettia.

Raportoi väärinkäytöksestä

Pyrimme ylläpitämään avoimuuden ilmapiiriä ja korkeaa etiikkaa yhtiössämme ja sen liiketoiminnassa. Pidämme arvossa rehellisyyttä ja kaikkien sidosryhmiemme kunnioitusta.

Sinulla on mahdollisuus hyödyntää whistleblowing-kanavaamme ja ilmoittaa epäilemästäsi väärinkäytöksestä tai asiasta, joka ei mielestäsi noudata yhtiömme arvoja ja käytäntöjä.

Lue lisää