Suhde31 SATO Asukas nainen30 HannaLeena Ada shakki-(1)

SATOn vuokra-asunnoissa vuokriin sisältyy lähes aina internetyhteys, lemmikkieläimet ovat tervetulleita, talojen pesutuvat ilmaisia ja yhteistyökumppanit tarjoavat rahanarvoisia etuja. Kannustamme aktiivisia asukkaita yhteisöllisyyteen ja järjestämme mukavia asiakastapahtumia. Haluamme, että pystyt keskittymään SATOkodissasi siihen kaikkein tärkeimpään: oman näköiseen elämään.

Asiakaslupaukset
 • Vakuus 0° euroa vähintään vuoden mittaisissa vuokrasopimuksissa. Lue lisää vakuudesta »

 • Palautamme vakuuden pyynnöstäsi vuoden moitteettoman asumisen jälkeen. Vakuuden palautuksen tarkemmat ehdot löydät palautuspyyntölomakkeesta.

 • Noin 22 000 SATO VuokraKodin vuokraan sisältyy internetyhteys, jonka nopeus nousee 10 megasta 50 megaan kevään 2022 aikana

 • Asukkaiden käytössä on maksutta taloyhtiön pesutuvat ja kuivaushuoneet

 • Lemmikkieläimet sallittu

 • Voi tehdä kotiisi omatoimiremontin ja saat SATOlta avuksesi maalaussetin maaleineen ja maalaustarvikkeineen. Lue lisää omatoimiremontista »

 • Uudet asunnot savuttomia°°

 • Reagoimme vikailmoitukseesi arkisin päivässä

 • Vastaamme kirjallisiin reklamaatioihin arkisin kahdessa päivässä

 • Voit osallistua monipuolisiin asiakastapahtumiimme

 • Saat monipuolisia etuja yhteistyökumppaneiltamme

 • Kotona-jutuistamme löydät uutta lähes päivittäin - vinkkejä kotiin, tarinoita naapuruudesta, asumisesta ja mielenkiintoisista ihmisistä...

*°Vuokravakuus voi poiketa edellä mainitusta, jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä.
°°Tupakointi on kielletty asuntojen vuokrasopimusehdoissa. Lisäksi SATOn kokonaan omistamat vastavalmistuneet talot tai vastikään peruskorjatut talot ovat kokonaan savuttomia, koskien myös talojen piha-alueita. Näissä taloissa myös tupakointi parvekkeella on kielletty.

Asiakasedut

Kotiin liittyy niin paljon muutakin kuin mitä me voimme suoraan tarjota. Siksi neuvottelemme jatkuvasti eri yritysten kanssa eduista, joita he voisivat SATOn asiakkaille tarjota.

Kurkkaa asiakasetujen esittelyt täältä »

Etujen tarkemmat lunastusohjeet ja -ehdot löytyvät jatkossa OmaSATOsta.

Asiakastapahtumat
Ajankohtaiset asiakastapahtumat

Järjestämme hauskoja asiakastapahtumia, kuten sirkusnäytöksiä, elokuvaesityksiä ja lippuja kesäteattereihin. Paras tapa pysyä ajan tasalla näistä tapahtumista on kirjautua OmaSATOon. Ilmoitamme tapahtumista myös sähköisissä ja koteihin jaettavissa Kotona-uutiskirjeissä sekä sato.fi:n etusivulla silloin, kun tapahtumia on tiedossa.

VALTAKUNNALLISET, ALUEELLISET JA TALOKOHTAISET TAPAHTUMAT

Alueelliset tapahtumat
SATOn asukkaat ovat ideoineet ja järjestäneet myös omia alueellisia asukastapahtumiaan ja esimerkiksi Tampereella asukkaiden oma tapahtumapäivä järjestetään vuosittain.

Talokohtaiset tapahtumat
Talokohtaiset tapahtumat ovat joko virallisia asukaskokouksia tai talon asukkaiden omaan aktiivisuuteen perustuvia talkoita, juhlia ja tempauksia.

Useissa SATOn taloissa toimii joko asukastoimikunta tai luottamushenkilö. He toimivat yhteistyössä isännöitsijän kanssa talon hallintoon ja hoitoon liittyvissä kysymyksissä. Asukastoimikunta ei kuitenkaan ole ainoa yhteistyön muoto, vaan talon toimintaa tai tapahtumia voi organisoida muutenkin.

Sovittehan talon tapahtumista aina etukäteen palvelupäällikön kanssa.

Alueelliset asukaskokoukset ja valtakunnallinen yhteistyöelin
Vuokra-asuntojen osalta SATO järjestää vuosittain myös virallisia alueellisia asukaskokouksia sekä valtakunnallisen yhteistyöelimen kokouksen.

Alueelliset kokoukset järjestetään yleensä syys-lokakuussa ja yhteistyöelimen kokous marraskuussa. Alueellisiin asukaskokouksiin lähetetään kutsut niiden asuntokohteiden asukastoimikuntien puheenjohtajille/luottamushenkilöille, joiden asiat ovat käsittelyssä. Kokouksissa käsitellään erityisesti yhteishallintolain mukaisia asioita.

Valtakunnallisen yhteistyöelimen kokoukseen valitaan kokousedustajat alueellisissa asukaskokouksissa.

Kotona