Haluaisin vaihtaa vuokra-asuntoa. Onko siitä etua, että asun jo SATOn asunnossa?

Muuttuuko perheesi koko? Tuletko töihin uudelle paikkakunnalle? Onko haaveissasi vuokra-asunnon vaihtaminen ihan vain vaihtelun vuoksi? SATOn asukkaana olet etusijalla mihin tahansa hakemaasi SATO VuokraKotiin, jos asuntoa ei ole ennen hakemuksesi jättämistä tarjottu jo eteenpäin.

  • Selaile vapaita vuokra-asuntoja Löydä koti -sivulla, ja merkkaile sydämellä sellaiset, jotka herättävät kiinnostuksesi.

  • Täytä asuntohakemus.

  • Voit kohdistaa hakemuksen myös taloon, jossa ei tällä hetkellä ole vapaita asuntoja. Sato.fi:ssä tämänkaltaisia taloja ei tällä hetkellä pääse selailemaan, mutta voit kysellä alueesi SATOtaloista asiakaspalvelustamme.

  • Hakemuksesi on voimassa 6 kk ja voit uusia sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

  • Voit käyttää edun, jos olet asunut SATOlla yhtäjaksoisesti vähintään vuoden ja viimeisimmässä kodissasi vähintään 6 kuukautta, ja sinulla on häiriötön asumis- ja maksuhistoria.

  • Jos havittelemaasi asuntoa hakee useampi nykyinen asukas, valinnan ratkaisevat asiakkuuden pituus ja hakuaika. Etuus koskee myös perheenjäseniä.

Kun vaihdat SATOkodista toiseen, joustamme irtisanomisajoissa tarpeen mukaan, etkä joudu maksamaan päällekkäisiä vuokria. Saat muutossa lisäksi pakuovelle.com:in pakettiautoihin 20 euroa käyttörahaa. Etu koskee sekä uusia asiakkaita että SATOkodista toiseen vaihtajia. Pakuraha on koodi, jonka saat meiltä uuden sopimuksen solmimisen yhteydessä.

Lisätietoja vuokra-asuntojen vaihtomahdollisuuksista saat SATOn Asiakaspalvelusta sekä Jyväskylän, Järvenpään, Keravan, Lahden, Nurmijärven, Oulun ja Vihdin seudulla SATO VuokraKoteja välittävästä Realiasta. Aiemmin sato.fi:ssä sijainnut Vaihtopörssi on poistettu käytöstä.