Haluaisin vaihtaa vuokra-asuntoa. Onko siitä etua, että asun jo SATOn asunnossa?

Muuttuuko perheesi koko? Tuletko töihin uudelle paikkakunnalle? Onko haaveissasi vuokra-asunnon vaihtaminen ihan vain vaihtelun vuoksi? SATOn asukkaana olet etusijalla mihin tahansa hakemaasi SATO VuokraKotiin, jos asuntoa ei ole ennen hakemuksesi jättämistä tarjottu jo eteenpäin.

  • Selaile vapaita vuokra-asuntoja Löydä koti -sivulla, ja valitse hakemuksellesi sellaiset, jotka herättävät kiinnostuksesi.

  • Jos etsimäsi kaltaista kotia ei ole vapaana, voit tehdä hakuvahdin, joka ilmoittaa sinulle toivekotisi vapautumisesta. Hakuvinkin saatuasi käy heti tekemässä ko. asuntoon hakemus.

  • Voit käyttää edun, jos olet asunut SATOlla yhtäjaksoisesti vähintään vuoden ja viimeisimmässä kodissasi vähintään 6 kuukautta, ja sinulla on häiriötön asumis- ja maksuhistoria.

  • Jos havittelemaasi asuntoa hakee useampi nykyinen asukas, valinnan ratkaisee asiakkuuden pituus.

  • Etuus koskee myös perheenjäseniä.

Kun vaihdat SATOkodista toiseen, joustamme irtisanomisajoissa tarpeen mukaan, etkä joudu maksamaan päällekkäisiä vuokria. Saat muutossa lisäksi pakuovelle.com:in pakettiautoihin 50 euroa käyttörahaa. Etu koskee sekä uusia asiakkaita että SATOkodista toiseen vaihtajia. Pakuraha on koodi, jonka saat meiltä uuden sopimuksen solmimisen yhteydessä.

Lisätietoja vuokra-asuntojen vaihtomahdollisuuksista saat SATOn Asiakaspalvelusta. Aiemmin sato.fi:ssä sijainnut Vaihtopörssi on poistettu käytöstä.