Palaa hakutuloksiin

Karakallio, Espoo

Uusi

Kotkatie 6 N

809 €

Vesimaksu kulutuksen mukaan

2h+kt, 36 m²

Heti vapaa – Esittely 11.12.2023

3/4 , talossa hissi

Karakallio, EspooKatso kartalla

Seuraava yleisesittely: 11.12.2023 klo 18.00 - 18.15

Tervetuloa esittelyyn, ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Sisäänkäynti M-portaasta, seuraa kylttejä Kotkakujan puolelta.

 

36 m²

2 huonetta + keittotila

3/4

Kyllä

Ei

Lasitettu parveke

Ei

2023

Kaapeli

Heti vapaa – Esittely 11.12.2023

Ei

809 €/kk

0 € (yrityksille min. 1 kk vuokra)

Toistaiseksi voimassa oleva, minimi asumisaika 12 kk

12 kk vuokrasopimuksesta tai sopimussakolla aiemmin

Pakollinen, ei sisälly vuokraan

Kulutuksen mukaan

Vuokralainen solmii itse sähkösopimuksen.

Vuokraan sisältyy 50 M laajakaistaliittymä. Voit hankkia lisänopeutta etuhintaan ottamalla yhteyttä operaattoriin Telia.

Kyllä

Kyllä

Jääkaappi ja pakastin

Keraaminen

Kyllä

Tulo- ja poistoliitännät

Asuinhuoneissa on vaalean tammen värinen laminaattilattia. Makuuhuoneiden vaatekaapeissa on valkoiset ovet ja kaikissa ikkunoissa valkoiset sälekaihtimet. Keittiössä työpöytien ja kaapistojen välissä on marmorikuvioitu laminaatti. Keittiökaappien ovet ovat mikrolaminaattipintaisia ja vaalean beigen värisiä. Työtasot ovat marmorikuvia laminaattia tai rosteria. Keittiöissä on liesi, liesikupu, jää-/pakastinkaappi, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Kylpyhuoneiden lattiassa on keraamiset, harmaasävyiset laatat, seinissä valkoiset suuremmat laatat. Laattalattioissa on vesikiertoinen lattialämmitys. Sisäkatto on puuta. Märkätiloista löytyy liitännät ja tilavaraukset sekä pyykinpesukoneelle että kuivausrummulle. Kaikissa asunnoissa on ranskalainen tai lasitettu parveke. Parvekekaiteet ovat metallirunkoisia lasikaiteita (puuparvekkeet), teräksisiä (ranskalaiset parvekkeet) tai betonielementtirakenteisia (kadun puoleiset sisäänvedetyt parvekkeet). Lasitettujen parvekkeiden lasitukset ovat avattavia. Asunnoissa on koneellinen, keskitetty tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla varustettuna. Lämmityksenä on termostaatein ohjattava vesikiertoinen patterilämmitys, joka on liitetty maalämpöjärjestelmään. Porrashuoneissa on hissit. Talossa on saunaosasto, pesula, kaksi kuivaushuonetta, yhdistetty ulkoiluvälinevarasto, liikkumisvälinevarastot sekä huoneistokohtaiset irtainvarastot. Lisäksi pihalla on kaksi kylmää ulkoiluvälinevarastoa. Pihalla kulkutiet ovat asfalttipintaisia, laatoitettuja, betonikiveystä, nurmikiveä tai kivituhkapintaisia. Korttelipiha ja sen leikkialue ovat yhteisiä viereisen talon kanssa. Autopaikkoja pihalla ja kahdessa 2-kerroksisessa autohallissa on 166 kpl, joista 46 kpl on Kotkatie 6 M-N:n käytössä. Niistä kaksi autopaikkaa ovat pihalla ja loput 44 kpl autohalleissa. Autohallit sijaitsevat viereisellä tontilla ja niihin ajetaan sisään Kotkatieltä. Halleissa on paikka myös kolmelle yhteiskäyttöautolle.

A

Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Väestönsuoja, Kuivaushuone, Pesutupa, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Ulkoiluväline­varasto, Kerhohuone, Talosauna

Autohalli 1 kpl

Lisätiedot sato@tl-konserni.fi
Ei sisälly vuokraan

Johanna Puranenasiakaspalvelu@sato.fi

SATO talomestari

Tapiolan Lämpö Oy, Mäntyviita 2, 02110, ESPOOhttps://www.tapiolanlampo.fi/

Siirry talon sivulle

Kyllä

Vuokraan sisältyy

Lisämaksulla saat

Lue lisää kumppanipalveluista

Talon säännöt

Vakuus 0 €

Lähes kaikissa asunnoissamme vuokravakuus on nolla euroa - voit käyttää säästyneen summan vaikkapa uuden kodin sisustamiseen!

LUE LISÄÄ

Telia laajakaista

Vuokraan sisältyy Telia 50 M nettiyhteys, ja tarvittaessa voit nostaa nopeutta etuhintaan.

LUE LISÄÄ

Lemmikit tervetulleita

Lemmikit ovat tärkeitä perheenjäseniä ja lämpimästi tervetulleita asukkaaksi lähes kaikkiin SATOkoteihin.

LUE LISÄÄ

Vapaita asuntoja tästä talosta

Muut vastaavat asunnot alueelta

Hae tätä asuntoa