Palaa hakutuloksiin

Martinlaakso, Vantaa

ARA

Raiviosuonmäki 3 A

1 249 €

Vesimaksu kulutuksen mukaan

4h+kt, 74 m²

Heti vapaa

5/7 , talossa hissi

Martinlaakso, VantaaKatso kartalla

74 m²

4 huonetta + keittotila

5/7

Kyllä

Ei

Lasitettu parveke

1970

2023

Kaapeli

Heti vapaa

Kyllä

1 249 €/kk

0 €

Toistaiseksi voimassa oleva, minimi asumisaika 12 kk

12 kk vuokrasopimuksesta tai sopimussakolla aiemmin

Pakollinen, ei sisälly vuokraan

Kulutuksen mukaan

Vuokralainen solmii itse sähkösopimuksen.

Vuokraan sisältyy 50 M laajakaistaliittymä. Voit hankkia lisänopeutta etuhintaan ottamalla yhteyttä operaattoriin Telia.

Kyllä

Kyllä

Jääpakastinkaappi

Induktio

Kyllä

Asuntojen seinät on maalattu taitetulla valkoisella ja lattiat ovat vaaleanharmaata tammilaminaattia. Ikkunoissa on sälekaihtimet ja niiden yläpuolella kaksiuraiset verhokiskot. Keittiö on modernisti varusteltu induktioliesitasolla, jossa on kaksi tai neljä keittoaluetta. Kodinkoneet ovat valkoisia: 45 tai 60 cm leveä astianpesukone, liesikupu, uuni ja jääkaappi-pakastin. Keittiön kaapistoissa on varaus mikroaaltouunille. Keittiökaappien ovien ja laatikoiden etulevyjen väreissä on yhdistetty yläkaappien beige ja alakaappien vaalea tammi. Työtasot ovat harmaata, hieman kuvioitua laminaattia, upotetut tiskialtaat ruostumatonta terästä ja näiden välinen tila vaaleaa komposiittilevyä. Asunnoissa on tilavat kylpyhuoneet, joissa on helppohoitoiset, kotimaiset Kide-kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuoneiden lattia on eläväpintaisen harmaata lattialaattaa ja seinät valkoista, suurempaa laattaa. Kattopinta on lämpimän sävyistä tervaleppäpaneelia. Suihkutilassa on lasinen suihkukulma taittuvilla ovilla. Lisäksi yksiöitä suurempien asuntojen kylpyhuoneissa on paikka ja liitännät pyykinkoneelle, yksiöissä pyykkikoneen tilavaraus on keittiössä. Märkätiloissa on sähkölämmitteinen lattialämmitys. Kylpyhuoneessa on hieman yli 5 cm korkea kynnys ja lattia on saman verran muuta asuntoa korkeammalla; tältä osin asunto ei siis ole esteetön. Rakennuksissa on poistoilmanvaihtojärjestelmä liesikuputehostuksella. Rakennus lämmitetään pääosin maalämmöllä. Lämmön jakelu tapahtuu vesikiertoisena patterilämmityksenä. Asuntojen yhteiskäytössä on saunaosasto, pesula ja kuivaushuone. Ulkoiluvälinevarastoja on viisi ja sisäänkäyntien yhteydessä on kolme lastenvaunuvarastoa. Irtaimistovarastoina toimii seitsemän erillistä tilaa, joista yksi on väestönsuoja. Lisäksi kellarissa on wc-tilat. Yhtiön jätesäiliöt sijaitsevat pihalla. Yhtiössä on 42 autopaikkaa ja yli 200 pyöräpaikkaa.

D

Maalämpö

Kuivaushuone, Pesutupa, Väestönsuoja, Ulkoiluväline­varasto, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Lasten­rattaiden säilytyshuone, Talosauna

Avopaikka 9 kpl
Autohalli 35 kpl
Autokatos 14 kpl
Autotalli 8 kpl

Lisätiedot sato@tl-konserni.fi
Ei sisälly vuokraan

SATO talomestari

Tapiolan Lämpö Oy, Mäntyviita 2, 02110, ESPOOhttps://www.tapiolanlampo.fi/

Siirry talon sivulle

Kyllä

Vuokraan sisältyy

Lisämaksulla saat

Lue lisää kumppanipalveluista

Talon säännöt

Vakuus 0 €

Lähes kaikissa asunnoissamme vuokravakuus on nolla euroa - voit käyttää säästyneen summan vaikkapa uuden kodin sisustamiseen!

LUE LISÄÄ

Telia laajakaista

Vuokraan sisältyy Telia 50 M nettiyhteys, ja tarvittaessa voit nostaa nopeutta etuhintaan.

LUE LISÄÄ

Lemmikit tervetulleita

Lemmikit ovat tärkeitä perheenjäseniä ja lämpimästi tervetulleita asukkaaksi lähes kaikkiin SATOkoteihin.

LUE LISÄÄ

Vapaita asuntoja tästä talosta

Muut vastaavat asunnot alueelta