Positiivinen ja helposti lähestyttävä Kivistö

Modernisti lähellä luontoa

Kivistön 2010-luvulla rakennettu asuinalue on moderni, siisti ja silti luonnonläheinen. Kivistö on värikäs ja selkeä, kadut valoisan rauhallisia. Kehärata rajaa Kivistön etelästä, Hämeenlinnanväylä lännestä. Junalla Helsingin keskustaan matkustaa 26 minuutissa ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle vain 6 minuutissa.

Kivistö ja Kivistön kupeessa sijaitseva Keimolanmäki muodostavat aktiivisen kokonaisuuden Kivistön juna-aseman ja palveluiden ympärille samalla postinumeroalueella. Kivistö on rauhallinen ja kasvava kaupunginosa erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä, Hämeenlinnanväylän itäpuolella. Keimolanmäki asettuu Hämeenlinnanväylän länsipuolelle.

Osa Kivistön uudesta puolesta toimi asuntomessualueena vuonna 2015. Tuolloin Kivistön Tiikerinsilmä-ympyrätien ympärille valmistui yli 350 uutta asuntoa. Messujen teemoina olivat arjen pienet ylellisyydet, kodin ja pihan viherkeitaat sekä ekologisempi rakentaminen. Kivistön alue onkin hyvä esimerkki nykyaikaisesta kaupunkiasumisesta: asunnot ovat valoisia, avaria ja toimivia. Ja luontoon pääsee kotiovelta hetkessä.

Ekologisempaa puukerrostaloasumista

Kivistössä on useita ekologisuus edellä rakennettuja koteja: kierrätettyjä raaka-aineita, luontoa säästäviä materiaaleja sekä uusinta, energiaa säästävää tekniikkaa. Tällainen on myös SATOn Rubiinikehä 1, joka on näyttävä maalämmitteinen puukerrostalo. Rubiinikehä 1:ssä on huoneistokohtainen vesimittaus sekä ilmanvaihto eli omaa vedenkulutusta on helppo seurata ja jokaisella kodilla on oma ilmanvaihtokoneensa.

Uusiutuvasta puusta syntyy energiaviisaan elämäntavan mahdollistavia asuntoja, sillä Suomen metsissä kasvaa 30 sekunnissa yhteen puukerrostaloon tarvittava määrä puuta. Lisäksi puu sitoo hiilidioksidia ja on materiaalina hengittävä.

Luontoystävälle

Luonto on Kivistössä läsnä ja ulkoilusta on helppo nauttia. Lapsille on väljiä leikkikenttiä. Alueen ympärille levittäytyvät lenkkipolut ja puistoalueet sopivat kaikille, lemmikillinen viihtyy myös kotoisassa koirapuistossa.

Lisäksi keskellä uutta asuinaluetta on täysin luonnontilainen metsäkaistale, josta tarkkasilmäinen saattaa bongata esimerkiksi liito-oravan.

Kierrätyksen ja asumismukavuuden edelläkävijyyttä

Kivistön alue on uraauurtava sekä ekologisuudessaan että esimerkiksi kunnallistekniikan osalta: jätteet laitetaan niille varattuihin keräyspisteisiin, joista ne kulkeutuvat putkijätejärjestelmää pitkin keskitettyyn lajittelutilaan. Järjestely vähentää alueen liikennettä, alentaa energiakustannuksia ja eliminoi jätteiden hajasäilytykseen liittyvät ongelmat.

Asukkaana voit viedä putkijärjestelmään sopimattomat jätteet kierrätyshuoneisiin. Kierrätyshuoneiden edessä pysähtyy joka kuukauden alussa myös kierrätysauto, joka kerää järjestelmään kuulumatonta jätettä, esimerkiksi kodinkoneita ja kalusteita.

Uuteen SATOkotiin?

Haluatko olla kotisi ensimmäinen asukas? Haaveiletko raikkaista pintamateriaaleista ja ajattomasta ilmeestä? Tutustu uusiin ja uudistettuihin vuokra-asuntoihimme.

Katso vapaat kodit

Kivistöläisten oma olohuone ja ostoskeskus Kivis

Kivistön kaupunkikulttuurikeskus sijaitsee samassa rakennuksessa kauppakeskuksen ja terveysaseman kanssa. Keskuksessa pääset nauttimaan kirjaston romaanivalikoimasta, nuorisotilan palveluista ja monipuolisista kulttuuritapahtumista.

Samoissa tiloissa toimii myös monipuolinen kauppakeskus Kivis. Ostarilta löytyy päivittäistavarakauppoja, S-market ja Lidl. Lisäksi pääset käyttämää esimerkiksi kuntokeskuksen ja useiden ravintoloiden palveluita.

Kivistössä on lisäksi ravintoloita, lähikauppa, kauneudenhoitopalveluita sekä päivähoitopaikkoja, koulut ja kirkko.

Grilli kuumana!

Ja vielä vinkki herkkusuille: löydät yhden pääkaupunkiseudun kuuluisimmista grilleistä, Balkan Grillin, Kivistön vanhalta puolelta. Tämä koko Vantaan ylpeys on niittänyt mainetta kansallisella tasolla asti ja kiskalle tullaan pidemmänkin matkan päästä syömään perinteistä grilliruokaa. Saat Balkanista rehellisiä, meheviä ja maukkaita annoksia - kokeile vaikka bosnialaista burgeria tai jauhelihakepakkoja.

Vapaat vuokra-asunnot | Kivistö

Miksi SATO?

Meidän asuntomme on sinun kotisi kaikissa elämäntilanteissa ja asuminen on vaivatonta. Huolehdimme kodistasi vuosikymmenten kokemuksella ja kehitämme uusia palveluja iloksesi. Meiltä ja kumppaneiltamme saat myös mainiot asiakasedut.

Lue lisää

Ihastuitko Kivistöön? Löydä elämäsi koti.