Tasokasta vuokra-asumista Vantaan Keimolanmäellä

Modernisti lähellä luontoa

Keimolanmäki on rauhallinen asuntoalue Vantaan länsiosissa, Kivistön suuralueella. Alueelle on suunniteltu rakennettavaksi kodit noin 2 500 asukkaalle. Keimolanmäestä voit hankkia nykyaikaisen vuokrakodin läheltä Isosuon Natura-luonnonpuistoa, Keimola Golfin kenttiä ja Petikon metsiä.

Ensimmäiset Keimolanmäen asukkaat muuttivat upouusiin koteihinsa maaliskuussa 2016. Jo nyt alueella on koulut, suuri päiväkoti ja useita kerrostaloja. Asuinalueen kaakkoispuolelta kulkevan Kehäradan lähin juna-asema sijaitsee Kivistössä vajaan kilometrin päässä Hämeenlinnanväylän itäpuolella.

Vroom - Keimolanmäen historiaa

Keimolanmäen hauska katunimistö liittyy vanhaan moottorirataan, jonka alueelle se rakentuu. Kadunnimiksi valikoitiin muun muassa Ajolenkki, joka on osa vanhaa ajorataa, sekä Saunalenkki, jonka kaarteessa oli aiemmin makkaramainos. Lisäksi alueelle tulee Ruutulippu-puisto, Lincolninaukio ja entisen mikroautoradan mukaan nimetty Pikku-Keimolan polku.

Isosuon Natura 2000-alue hämmästyttää lajikirjollaan

Keimolan Isosuo on pääkaupunkiseudun laajin ja edustavin kohosuo, jossa pääset näkemään useita Etelä-Suomessa uhanalaisiksi määriteltyjä suotyyppejä, monipuolista kasvistoa ja luonnonvaraisia eläimiä. Suon itä- ja länsipuolella pääsee kulkemaan leveillä ja hyväkulkuisilla kulkureiteillä.

Isosuolta voi hyvinä marjavuosina löytää lakkoja ja mustikoita. Siellä liikkuu muun muassa hirviä ja kauriita, tai bongaisitko ehkä harvinaisemman linnun? Avosuolla lentelee paljon perhosia ja heti suon itäpuolella on Vantaan parhaimpiin kuuluva perhosten ihailupaikka Keimolan entisen radiomaston alueella.

Uuteen SATOkotiin?

Haluatko olla kotisi ensimmäinen asukas? Haaveiletko raikkaista pintamateriaaleista ja ajattomasta ilmeestä? Tutustu uusiin ja uudistettuihin vuokra-asuntoihimme.

Katso vapaat kodit

Golfia luonnonkauniilla rangeilla

Miltä kuulostaisi muutama golfkierros melkein takapihalla? Keimolanmäellä se on mahdollista, monipuolinen Keimola Golf Club löytyy parin lyönnin päästä SATOn Leksankujan ja Varikkokaarteen vuokrakodeista.

18-reiän kenttiä on kaksi, Kirkka ja Saras. Kirkan väylät ovat melko leveitä ja niiden reunoilla on hyvin tilaa. Moni aloittelija pitää Kirkasta, mutta sen väylät muodostavat kokeneellekin pelaajalle mukavan haasteen. Saraksen väyliä reunustaa pääosin metsä ja se on kenttä, jossa klubin kaikki kilpailut ja yritystapahtumat järjestetään.

Retkeilemään Vantaan laajimmalle metsäalueelle

Jos kaipaat metsäseikkailua, Petikon ulkoilualueella se onnistuu! Metsien lomassa on avaria peltoja ja niittyjä. Petikon alueella voi kokea erämaatunnelmaa Natura 2000 -verkoston vanhoissa metsissä ja nauttia vuosisatoja vanhasta kulttuurimaisemasta.

Alueen ulkoilureitit soveltuvat niin hiihtäjille, patikoijille kuin retkeilijöillekin. Petikon portin kohdilla löydät kuntoilulaitteita sekä pöytiä ja penkkejä eväshetkeä varten. Petikossa järjestetään myös monenlaista harrastustoimintaa ja se on monen yhdistyksen kotipaikka. Alueella toimii muun muassa lennokkikerho, hiihto- ja suunnistusseuroja, metsästysseuroja ja koiraharrastusyhdistys.

Vapaat vuokra-asunnot | Keimolanmäki

Miksi SATO?

Meidän asuntomme on sinun kotisi kaikissa elämäntilanteissa ja asuminen on vaivatonta. Huolehdimme kodistasi vuosikymmenten kokemuksella ja kehitämme uusia palveluja iloksesi. Meiltä ja kumppaneiltamme saat myös mainiot asiakasedut.

Lue lisää
Katso kaikki asiakasedut

Ihastuitko Keimolanmäkeen? Löydä elämäsi koti.

Selaile vapaita vuokra-asuntoja