Tasokasta vuokra-asumista Kivistön Keimolanmäessä

Modernisti lähellä luontoa

Keimolanmäki on rauhallinen uusi naapurusto Vantaan Kivistössä, kävelymatkan päässä kehäradasta. Alue on kuin tehty sinulle, jos rakastat luonnossa liikkumista: lähellä ovat Isosuon Natura-luonnonpuisto, Keimola Golf ja Petikon metsät. Lue lisää ja löydä elämäsi koti Vantaalta!

Ensimmäiset Keimolanmäen asukkaat muuttivat upouusiin koteihinsa maaliskuussa 2016. Alue on osa Kivistöä ja suunniteltu noin 2 500 asukkaalle ja jo nyt naapurustosta löytyvät koulut, suuri päiväkoti ja kodikkaita kerrostaloasuntoja. Kivistön asema on vajaan kilometrin päässä Hämeenlinnanväylän itäpuolella ja kehärata vie sinut sujuvasti niin lentoasemalle kuin Helsingin humuun.

Vroom - Keimolanmäen historiaa

Keimolanmäen hauska katunimistö liittyy vanhaan moottorirataan, jonka alueelle se rakentuu. Kadunnimiksi valikoitiin muun muassa Ajolenkki, joka on osa vanhaa ajorataa, sekä Saunalenkki, jonka kaarteessa oli aiemmin makkaramainos. Lisäksi alueelle tulee Ruutulippu-puisto, Lincolninaukio ja entisen mikroautoradan mukaan nimetty Pikku-Keimolan polku.

Alueen eteläpäässä Pikku-Keimolan puistossa on leikkipaikka, lähiliikuntapaikka, kirsikkapuita sekä ojapainanteen laidoille sijoittuva perhosniitty. Pienen vesiuoman yli kulkee kevyen liikenteen silta. Myös alueen asuintalojen arkkitehtuurissa on tuotu esille moottoriurheiluhistoriaa ja Keimolankaarteen asuntopihat yhdistyvät kokonaissuunnitelmaan.

Lue lisää Keimolanmäen historiasta

Isosuon Natura 2000-alue hämmästyttää lajikirjollaan

Keimolan Isosuo on pääkaupunkiseudun laajin ja edustavin kohosuo, jossa pääset näkemään useita Etelä-Suomessa uhanalaisiksi määriteltyjä suotyyppejä, monipuolista kasvistoa ja luonnonvaraisia eläimiä. Suon itä- ja länsipuolella pääsee kulkemaan leveillä ja hyväkulkuisilla kulkureiteillä. Ulkoilun helpottamiseksi suolle on rakennettu myös pitkospuut.

Isosuolta voi hyvinä marjavuosina löytää lakkoja ja mustikoita. Siellä liikkuu muun muassa hirviä ja kauriita, tai bongaisitko ehkä harvinaisemman linnun? Avosuolla lentelee paljon perhosia ja heti suon itäpuolella on Vantaan parhaimpiin kuuluva perhosten ihailupaikka Keimolan entisen radiomaston alueella.

Kehittyvä lähialue: kauppoja, tapahtumia ja palveluita

Lähellä oleva Kivistön kaupunkikulttuurikeskus valmistuu loppuvuodesta 2023. Keskuksessa pääset nauttimaan kirjaston romaanivalikoimasta, nuorisotilan palveluista ja monipuolisista kulttuuritapahtumista. Samoihin tiloihin tulee myös terveyskeskus ja kauppakeskus Kivis. Ostarilta löytyy päivittäistavarakauppoja, S-market ja Lidl. Lisäksi pääset käyttämää esimerkiksi kuntokeskuksen ja useiden ravintoloiden palveluita.

Kivistöön on tulossa myös Arena 3.3, josta tulee Pohjoismaiden kolmanneksi suurin ja Suomen suurin sisätapahtuma-areena. Se on uusi ympärivuotisten tapahtumien aitiopaikka Suomessa. Areenalla tullaan näkemään kansainvälisiä konsertteja, urheilutapahtumia ja muita suuria yleisötapahtumia ympäri vuoden. Se vetää parhaimmillaan yli 32 000 katsojaa konsertteihin tai 17 000 katsojaa urheilutapahtumiin. Arenan yhteyteen toteutetaan myös korkeatasoinen 310 huoneen kongressihotelli ja kattavat ravintolapalvelut.

Metsän pauloissa - suomalaiset kaipaavat arkeen luontoa ja liikkumisen helppoutta

”Heti alaovelta alkavat metsät”, vastaa Julius Montonen, kun häneltä tiedustelee syitä muuttoon Kivistön Keimolanmäkeen. Kaupunkilainen mikroannostelee luontoa koirien kanssa ulkoillessa, lounastauoilla happihypellessä ja kotimatkat kävellen.

Lue Juliuksen kehut Keimolanmäestä

Uuteen SATOkotiin?

Haluatko olla kotisi ensimmäinen asukas? Haaveiletko raikkaista pintamateriaaleista ja ajattomasta ilmeestä? Tutustu uusiin ja uudistettuihin vuokra-asuntoihimme.

Katso vapaat kodit

Golfia luonnonkauniilla rangeilla

Miltä kuulostaisi muutama golfkierros melkein takapihalla? Keimolanmäessä se on mahdollista, monipuolinen Keimola Golf Club löytyy parin lyönnin päästä SATOn Leksankujan, Varikkokaarteen ja Lincoliniaukion vuokrakodeista.

18-reiän kenttiä on kaksi, Kirkka ja Saras. Kirkan väylät ovat melko leveitä ja niiden reunoilla on hyvin tilaa. Moni aloittelija pitää Kirkasta, mutta sen väylät muodostavat kokeneellekin pelaajalle mukavan haasteen. Saraksen väyliä reunustaa pääosin metsä ja se on kenttä, jossa klubin kaikki kilpailut ja yritystapahtumat järjestetään.

Retkeilemään Vantaan laajimmalle metsäalueelle

Jos kaipaat metsäseikkailua, Petikon ulkoilualueella se onnistuu! Metsien lomassa on avaria peltoja ja niittyjä. Petikon alueella voi kokea erämaatunnelmaa Natura 2000 -verkoston vanhoissa metsissä ja nauttia vuosisatoja vanhasta kulttuurimaisemasta. SATOn asunnossa asuvana sinulla on todennäköisesti koira tai kaksi, jotka nauttivat ulkoilusta monipuolisilla kävelyretkillä

Alueen ulkoilureitit soveltuvat niin hiihtäjille, patikoijille kuin retkeilijöillekin. Petikon portin kohdilla löydät kuntoilulaitteita sekä pöytiä ja penkkejä eväshetkeä varten. Petikossa järjestetään myös monenlaista harrastustoimintaa ja se on monen yhdistyksen kotipaikka. Alueella toimii muun muassa lennokkikerho, hiihto- ja suunnistusseuroja, metsästysseuroja ja koiraharrastusyhdistys.

Vapaat vuokra-asunnot | Keimolanmäki ja Kivistö

Miksi SATO?

Meidän asuntomme on sinun kotisi kaikissa elämäntilanteissa ja asuminen on vaivatonta. Huolehdimme kodistasi vuosikymmenten kokemuksella ja kehitämme uusia palveluja iloksesi. Meiltä ja kumppaneiltamme saat myös mainiot asiakasedut.

Lue lisää

Ihastuitko Keimolanmäkeen? Löydä elämäsi koti.