SATO Hervantajärvi

Asumisen uusia tuulia Hervantajärvellä

SATO rakennuttaa kehittyvälle Hervantajärven alueelle raitiolinjan päätepysäkin läheisyyteen yhteensä lähes 200 vuokra- ja osaomistusasuntoa. Heittoniitynkujalle rakennetaan 132 uutta vapaarahoitteista vuokra-asuntoa ja 52 osaomistusmuotoista SATO JoustoKotia.

Uusia SATO VuokraKoteja ja JoustoKoteja Hervantajärvelle

Suomen suurimpiin vuokranantajiin kuuluva SATO kehittää asuinalueita yhdessä kaupunkien kanssa ja rakennuttaa vuosittain noin 1 000 uutta vuokrakotia kaupunkiympäristöön hyvien joukkoliikenneyhteyksien ja palvelujen äärelle.

Tampereen Hervantajärven Heittoniitynkujalle raitiolinjan päätepysäkin läheisyyteen valmistuu ensi maaliskuussa 132 uutta SATOn vapaarahoitteista vuokra-asuntoa. Saman pihapiiriin SATO JoustoKodit ovat muuttovalmiita joulukuussa 2022 ja niitä myydään jo.

"Kaupungeissa tarvitaan erilaisia asumisen ratkaisuja ja SATO haluaa olla mukana tarjoamassa monipuolisia vaihtoehtoja asumiseen. Uusien vuokrakotien lisäksi tuomme Tampereelle joustavan lyhytaikaisen osaomistamisen mallimme, JoustoKodin", kertoo SATOn Tampereen aluejohtaja Miikka Karjaluoto.

Hervantajärven luontoa.

Luonnon lähellä on hyvä asua

Hervantajärvi sijaitsee 12 kilometrin päässä Tampereen keskustasta ja noin kahden kilometrin päässä Hervannan kaupunginosasta, jossa asuu noin 25 000 asukasta. Hervantajärveltä Tampereen keskustaan ajaa autolla tai matkustaa raitiovaunulla 20 minuutissa. Tampereen ratikan päätepysäkki on Hervantajärvellä. Hervantajärven alue kehittyy voimakkaasti lähivuosina. Asuinkorttelien keskelle sijoittuu kaupunkipuisto ja aluetta ympäröi laaja metsäinen virkistysalue, joka tarjoaa upeat ulkoilumahdollisuudet.

Ihastu Hervantajärveen

Kestäviä valintoja

Heittoniitynkujan asuinrakennusten suunnittelussa on huomioitu energiatehokkuus ja vuosikymmeniä kestävät rakennusratkaisut. Talojen lämmönlähteenä on maalämpö, jossa hyödynnetään maaperään varastoitunutta energiaa.

Kestävät valinnat on huomioitu myös liikkumisessa. Polkupyörille on katetut ja lukittavat varastot. Autopaikat ovat samassa korttelissa sijaitsevassa autohallissa ja talon pihalla. Kaikilla autopaikoilla on varaus sähköautojen lataamiseen ja lisäksi kortteliin on suunniteltu asukkaiden käyttöön yhteiskäyttöautoja.

JoustoKoti Tampereen Hervantajärvellä

Muuta maalämpötaloon, lataa sähköautosi helposti tai valitse kulkupeliksi ratikka! As Oy Hervantajärven Helmen SATO JoustoKodit valmistuivat joulukuussa 2022.

Tutustu Hervantajärven Helmeen

Uuteen VuokraKotiin huhtikuussa 2023

Kaupunki lähellä, luonto vielä lähempänä! Urbaanin ja luonnonläheisen asumisen parhaat puolet yhdistyvät upouusissa Hervantajärven SATO VuokraKodeissa aivan lähellä ratikan päätepysäkkiä.

Lue lisää
Heittoniitynkuja 5

JoustoKoti joustaa elämän eri tilanteissa

JoustoKodin avulla omaan omistusasuntoon pääsee kiinni maksamalla 15 % asunnon myyntihinnasta. Viiden osaomistusvuoden jälkeen asunnon voi lunastaa itselleen tai myydä takaisin SATOlle. Jos päätyy myyntiin, voi asuntoon jäädä myös vuokralle. JoustoKodin avulla pääset kokeilemaan omistusasumista.

Heittoniitynkujan JoustoKodeista löytyy asuntoja yksiöistä saunallisiin neliöihin. Jokaisessa kodissa on oma lasitettu parveke ja osassa maantasolla sijaitsevista asunnoista lisäksi terassi. Yli puolessa JoustoKoti-asunnoista yksiöistä isompiin perheasuntoihin on alkovi, jotka mahdollistavat joustavan tilankäytön ja erilaiset sisustusratkaisut. Alkovista voi tehdä esimerkiksi työtilan, makuusopen tai esimerkiksi leikkihuoneen.

"Haluamme tarjota asukkaillemme erilaisia asumisratkaisuja. Alkovi tuo näihin asuntoihin lisää joustavuutta ja muunneltavuutta myös esimerkiksi elämäntilanteiden muuttuessa", jatkaa Miikka Karjaluoto.

Hervantajärven Helmen JoustoKodit ovat nyt myynnissä. Nappaa omasi pian, sillä todelliset helmet viedään käsistä!

Vaivatonta vuokra-asumista Hervantajärvellä

Heittoniitynkuja täydentyy alkuvuodesta 2023 vielä SATO VuokraKodeilla, kun Heittoniitynkuja 5:n talo valmistuu. Rakennustyöt alkoivat kesällä 2021 ja asunnot ovat muuttovalmiita maaliskuussa 2023. Asunnot ovat vuokrattavissa Löydä koti -sivuilla talvella 2022-23.

Lisätietoja kaikista Heittoniitynkujan SATO-kohteista antaa Tampereen vuokraustiimi sähköpostitse osoitteessa vuokraus.tampere@sato.fi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa Tampereen SATO-vuokraus sähköpostitse osoitteessa vuokraus.tampere@sato.fi. Voit lähettää viestin myös alta ja kerromme lisää!

Jätä yhteystietosi

Vapaat vuokra-asunnot | Hervantajärvi

Tutustu SATOon

Psst, tahdotko tietää ensimmäisenä?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet uutiset uusista SATO kodeista ensimmäisten joukossa.

Tilaa uutiskirje