Kaikki tiet vievät Tikkurilaan – 4 vinkillä kaupunginosa tutuksi

Tikkurila on kuin pieni kaupunki – siellä on kaikki, mitä arjessa ja juhlassa tarvitset. Ja mitä Tikkurilassa ei ole, sen luokse pääset vikkelästi Suomen toiseksi vilkkaimman juna-aseman kautta.

Itä-Vantaan Tikkurila sijaitsee aivan Helsingin rajan tuntumassa, kehäradan varrella. Vantaan hallinnollisesta keskuksesta löytyvät sekä viranomais- että kaupalliset palvelut, ja kaupunginosa sopii ihan jokaiselle sinkusta lapsiperheeseen ja junnusta senioriin.

Katso Tikkurilan vuokra-asunnot »

Tutustu Tikkurilaan neljän vinkin avulla.

1. Olohuonemainen kahvila

Tikkurilan kahvilakulttuurin uusin tulokas on Kahvi Charlotta, jossa aika taittuu viihtyisissä tunnelmissa. Kahvilan asiakkaat voivat nauttia esimerkiksi tuorepaahdetuista kahveista, korkealaatuisesta teevalikoimasta ja herkullisista macaroneista.

Kahvi Charlotta, Ratakuja 1

2. Tehokasta liikettä

Uimahalli, kuntosali, keilausta, biljardia, salibandya ja monia muita lajeja – Tikkurilan Urheilupuistossa on kaikki tarpeellinen liikuntaan ja vapaa-ajan viettoon. Urheilun ja vapaa-ajankeskuksessa puitteet ovat kattavat lajiin, ikään ja kuntoon katsomatta.

Tikkurilan Urheilupuisto, Läntinen Valkoisenlähteentie 52-54

3. Jammailua ja pelejä

Tuttujen lastenlaulujen jamittelua ja pelien peluuta Peliparkissa; Tikkurilan kirjastossa ei hyssytellä, vaan nautitaan erilaisista tapahtumista. Koko Vantaan pääkirjastona toimiva Tikkurilan kirjasto sijaitsee aivan aseman läheisyydessä, joten sinne pääsee helposti läheltä ja kaukaa. Kirjastosta löytyy myös Vantaan paras musiikkivalikoima!

Tikkurilan kirjasto, Lummetie 4

4. Matka menneisyyteen

Tikkurilan asemakeskus Dixin vieressä vanhassa asemarakennuksessa sijaitsevassa Vantaan kaupunginmuseossa järjestettiin ensimmäinen näyttely vuonna 1990. Carl Albert Edelfeltin suunnittelema rakennus valmistui 1862. Historiallisesta tunnelmasta voi nauttia kuka vain, sillä museoon on vapaa pääsy.

Vantaan kaupunginmuseo, Hertaksentie 1

Vapaat vuokra-asunnot | Tikkurila

6

yksiötä

18

kaksiota

16

kolmiota

1

4 huoneen kotia