Suhde169 Orvokkikuja-1b high res-5

Vuokra-asunto Tikkurilassa – viihtyisää asumista ja kivaa tekemistä jokaiseen makuun

Tikkurilassa on kaikki, mitä arjessa ja juhlassa tarvitset: kattavat päivittäispalvelut, kulttuuri- ja liikuntapaikat sekä tietenkin myös viihtyisät vuokra-asunnot. Mitä Tikkurilassa ei ole, sen luokse pääset vikkelästi Suomen toiseksi vilkkaimman juna-aseman kautta.

Itä-Vantaan Tikkurila sijaitsee aivan Helsingin rajan tuntumassa, kehäradan varrella. Vantaan hallinnollisesta keskuksesta löytyvät sekä viranomais- että kaupalliset palvelut sekä juuri se oikea koti ihan jokaiselle sinkusta lapsiperheeseen ja junnusta senioriin.

Tutustu Tikkurilaan neljän vinkin avulla.

1. Kahvila kulttuuritehtaassa

Yksi Tikkurilan mielenkiintoisimpia kahviloita on kulttuuritehdas Vernissassa sijaitseva Kahvi Charlotta, jossa aika taittuu viihtyisissä tunnelmissa Keravanjoen varrella. Kahvilan asiakkaat voivat nauttia esimerkiksi vastapaahdetuista paikallisista kahveista, korkealaatuisesta teevalikoimasta ja ruokaisasta salaattilounasta.

Kahvi Charlotta, Tikkurilantie 36

2. Tehokasta liikettä

Uimahalli, kuntosali, keilausta, biljardia, salibandya ja monia muita lajeja – Tikkurilan Urheilupuistossa on kaikki tarpeellinen liikuntaan ja vapaa-ajan viettoon. Urheilun ja vapaa-ajankeskuksessa puitteet ovat kattavat lajiin, ikään ja kuntoon katsomatta.

Tikkurilan Urheilupuisto, Läntinen Valkoisenlähteentie 52-54

3. Jammailua ja pelejä

Tuttujen lastenlaulujen jamittelua ja pelien peluuta Peliparkissa; Tikkurilan kirjastossa ei hyssytellä, vaan nautitaan erilaisista tapahtumista. Koko Vantaan pääkirjastona toimiva Tikkurilan kirjasto sijaitsee aivan aseman läheisyydessä, joten sinne pääsee helposti läheltä ja kaukaa. Kirjastosta löytyy myös Vantaan paras musiikkivalikoima!

Tikkurilan kirjasto, Lummetie 4

Suhde31 SATO Vuokra asunnot Vantaa kaupunginosa

4. Matka menneisyyteen

Tikkurilan asemakeskus Dixin vieressä vanhassa asemarakennuksessa sijaitsevassa Vantaan kaupunginmuseossa järjestettiin ensimmäinen näyttely vuonna 1990. Carl Albert Edelfeltin suunnittelema rakennus valmistui 1862. Historiallisesta tunnelmasta voi nauttia kuka vain, sillä museoon on vapaa pääsy.

Vantaan kaupunginmuseo, Hertaksentie 1

Vapaat vuokra-asunnot | Tikkurila

9

yksiötä

21

kaksiota

12

kolmiota

1

4 huoneen kotia