Maalaismaisemia pääkaupunkiseudulla

Vuokra-asunto seesteisestä Soukasta

Espoon Soukassa riittää kaunista luontoa, mutta alue on myös pullollaan aktiivista elämää. Kokosimme kaupunginosan parhaat tärpit sekä tietenkin vapaat vuokra-asunnot.

Tätä et tiennyt: Iso osa Soukan taloista on SATOn rakennuttamia ja olemme olleet mukana alueen kaavoituksessa sen synnystä lähtien. Soukassa sijaitsee myös kaksi matalaenergiataloamme: Soukanniementie 1 ja Kilvoituksentie 1

1. Ratsastusta kaiken tasoisille harrastajille

Vuonna 1974 Soukkaan perustettu talli tarjoaa toimintaa kaiken tasoisille ratsastajille. Nuorimmat voivat nousta ponin selkään silloin, kun he jaksavat keskittyä puolisen tuntia. Isommille ratsastuskoulu järjestää viikonloppuisin kilpailuja ja valmennuksia.

Espoonlahden ratsastuskoulu, Espoonlahdentie 14

2. Käsityöharrastajan paratiisi

Käsityökauppa Menita avattiin kymmenen vuotta sitten Soukan ostoskeskukseen. Kaupan valikoimista löytyvät niin langat kuin puikotkin eritasoisisille käsityöharrastajille. Vakioasiakkaita Menitassa vierailee Englannista asti. Menita järjestää myös kursseja kaiken tasoisille käsityöharrastajille ja kiinnostuneille.

Käsityökauppa Menita, Yläkartanontie 26

3. Lennokkikerhossa vain taivas on rajana

Vuodesta 1985 toiminut kerho on koukuttanut yhden jos toisenkin soukkalaisen lentoharrastuksen pariin. Lennokkeja rakennellaan parina arki-iltana viikossa kerhotilalla. Viikonloppuisin kerho lennättää rakennelmiaan Ämmässuon lennokkikentällä. Lennokkien rakentaminen on oiva tapa oppia esimerkiksi kärsivällisyyttä.

Soukan lennokkikerho, Soukankaari 11

Uuteen SATOkotiin?

Haluatko olla kotisi ensimmäinen asukas? Haaveiletko raikkaista pintamateriaaleista ja ajattomasta ilmeestä? Tutustu uusiin ja uudistettuihin vuokra-asuntoihimme.

Katso vapaat kodit

4. Kamerakerhon opissa

Mikä olisikaan parempi tapa tutustua omiin kotikulmiin, kuin heittää kamera kaulaan ja lähteä kävelykierrokselle lähimaastoon. Kameraseura Soukan Kamerat ry suuntaa usein kuvaamaan Suvisaaristoon eikä Nuuksiokaan ole kaukana. Soukan Kameroihin voi liittyä kuka tahansa kuvauksesta kiinnostunut. Seuran illoissa kuunnellaan luentoja, opetellaan kuvankäsittelyä ja katsellaan kuvia. Välillä järjestetään kuvausretkiä ja kilpailuja. Ajoittain kuvia katsotaan isolta kankaalta, jolloin ne näyttävät upeammilta kuin koneen näytöltä. Kun katselee muiden töitä ja kyselee, oppivat seuralaiset samalla itsekin.

Kamerakerho Soukan Kamerat Ry, Soukankaari 1

5. Soukan kirjastossa tapahtuu

Elämyksiä ja sivistystä, Soukan SATO VuokraKotien tuntumassa sijaitseva kirjasto on pullollaan tarinoita. Rakennuksen karusta betonikuoresta ei kannata ensisilmäyksellä hämääntyä, sillä kirjaston sisätilat ovat lämpöä pullollaan. Kirjasto tarjoaa erilaisia tapahtumia ja pajoja vauvasta vaariin. Language Cafe’ssa voi harjoitella englantia, perjantaipajassa opetellaan legorobotin rakennusta.

Soukan kirjasto, Soukantie 4

Vapaat vuokra-asunnot | Soukka

Miksi SATO?

Meidän asuntomme on sinun kotisi kaikissa elämäntilanteissa ja asuminen on vaivatonta. Huolehdimme kodistasi vuosikymmenten kokemuksella ja kehitämme uusia palveluja iloksesi. Meiltä ja kumppaneiltamme saat myös mainiot asiakasedut.

Lue lisää

Ihastuitko Soukkaan? Löydä elämäsi koti.