Vuokra-asunto Aurinkolahdesta

Tutustu unelmien asuinalueeseen

Aurinkolahden rantabulevardia kulkiessa voi aistia etelän rantaloman tunnelmaa. Uutelan ulkoilumaastot taas tarjoavat tekemistä ympäri vuoden. Jatkuvasti kehittyvältä alueelta löytyy myös sopivat vuokra-asunnot niin sinkuille, pariskunnille kuin suuremmillekin perheille.

Vuosaaressa sijaitseva Aurinkolahti on Itä-Helsingin helmi. Värikkäät talot saavat hyvälle tuulelle talvipimeälläkin, Uutelan ulkoilupolut nostattavat kuntoa vuoden ympäri ja kroppaa voi kesällä lepuuttaa ihanalla hiekkarannalla. Kaupallisista palveluista Vuosaaren ostari ja kauppakeskus Itis ovat ilmeisimmät, mutta keskustaankin matkaa metrolla suitsaitsukkelaan.

Tutustu Aurinkolahteen 5 vinkin avulla.

1. Vietä päivä Helsingin pisimmällä hiekkarannalla

Aurinkolahden hiekkarannan rantaviiva on reilulla 500 metrillään Helsingin pisin. Toiseksi jää esimerkiksi 450 metrin mittainen Hietaniemen ranta. Myös Aurinkolahden hiekkarannan tunnelma kahviloineen ja aurinkoterasseineen on ainutlaatuinen. Talvisin rannan edustalle on aurattu talkoovoimin luistinrata.

2. Shoppaile lähistön ostoskeskuksissa

Aurinkolahdessa on kaukana kaupungin melusta, mutta silti lähellä kaikkea. Kauppakeskus Columbus on heti Aurinkolahden pohjoispuolella ja Pohjoismaiden suurin kauppakeskus Itis vain kuuden minuutin metromatkan päässä.

3. Ihastele Uutelan kanavaa

Uutelan kanava ja sen itärannalle sijoittuva Kauniinilmanpuisto suunniteltiin täysin virkistyskäyttöä ajatellen. Kanava rajaa tiiviin kaupunkialueen ja liittää rakennetun ympäristön sulavasti ulkoilualueeseen. Hienolla tavalla viimeisintä ympäristösuunnittelua edustava kanava on valittu myös vuoden 2010 ympäristörakenteeksi.

Upouudet ja uudistetut kodit Aurinkolahdessa

Vuosaareen valmistuu tasaisin väliajoin uusia vuokra-asuntoja ja korjaamme kotitalojamme uusia vastaaviksi.

Löydä elämäsi koti

4. Kahvittele meren äärellä

Vuosaaren urheilukalastajien venesataman rannassa sijaitseva kahvila Kampela on yksi Aurinkolahden helmistä. Kahvilassa ollaan aivan meren äärellä ja vierestä lähtevät myös Uutelan ulkoilumaastot. Kesäisin kahvilan viihtyisä terassi kutsuu nauttimaan auringosta. Talvisin maistuu vaikka kahvilan suosikki lounas lohisoppa. Jälkiruoka vaihtoehdoista ei ole pulaa, sillä kahvilan vitriinit notkuvat leivonnaisia.

5. Ulkoile Uutelassa

Aurinkolahteen ulottuva Uutela on Helsingin mittakaavassa harvinaisen laaja merellinen ulkoilu- ja virkistysalue. Alue on myös luonnonhistoriallisesti ja geologisesti mielenkiintoinen. Ulkoilualueella vierailee vuosittain 50 000 kävijää ja sen suosio vain kasvaa. Uutelan ulkoilualueella voit kulkea vaikka kahdeksikon muotoisen luontopolun. Kierros on 2,5 kilometrin mittainen ja kattaa niin laidun- kuin metsämaisemaa.

Vapaat vuokra-asunnot | Aurinkolahdessa

Miksi SATO?

Meidän asuntomme on sinun kotisi kaikissa elämäntilanteissa ja asuminen on vaivatonta. Huolehdimme kodistasi vuosikymmenten kokemuksella ja kehitämme uusia palveluja iloksesi. Meiltä ja kumppaneiltamme saat myös mainiot asiakasedut.

Lue lisää

Ihastuitko Aurinkolahteen? Löydä elämäsi koti.