Vuokra-asunto merellisessä Sompasaaressa

Modernia arkkitehtuuria ja luontoa

Meren läheisyydessä sijaitseva Sompasaari on Helsingin Kruunuvuorenselän ja Sörnäisten alue, johon rakentuu vauhdilla uusia kerrostaloja. Erinomaiset kulkuyhteydet ja palveluiden läheisyys tekevät Sompasaaresta loistavan paikan asua. Sompasaaren vuokra-asunnot sopivat asujalle, joka arvostaa merellisiä maisemia ja modernia ilmettä. Uusi alku odottaa Sompasaaressa!

Naapurina meri

Sompasaari oli ennen vanhaan helsinkiläisten huviretkikohde, jonne matkustettiin höyrylaivalla. Vaikka höyrylaivat jäivät historiaan, kuuluvat laivat silti olennaisena osana Sompasaareen. Lähivuosina sompasaarelainen voi ihailla laivoja rantakadun varrella, sillä alueelle kaavoitetut laivatontit täyttyvät tulevaisuudessa erilaisista ravintola- ja ateljeelaivoista.

Meren läheisyys avartaa Sompasaarta, vaikka alue on tiiviisti rakennettu. Meri avautuu kahdelta puolelta ja rannalle pääsee kävellen.

Palvelut ovat lähellä

Sompasaari sijaitsee Kalasataman vieressä, joten kauppakeskus Redi on noin vartin kävelymatkan päässä. Palvelut, kuten ruokakaupat, vaatekaupat, kuntosalit sekä elokuvateatterit löytyvät Redistä ja sen läheltä. Lapsiperheille Sompasaari on idyllinen, sillä alueella sekä sen läheltä löytyy lapsille oivallisia leikkipaikkoja. Yksi näistä paikoista on Kalasatamanpuisto. Lisäksi Sompasaareen rakennetaan parhaillaan päiväkotia.

Teurastamo ja Suvilahti ovat myös naapurissa. Teurastamo tarjoaa herkkusuille ruokaa ja juotavaa, kun puolestaan Suvilahti on täynnä keikkoja ja tapahtumia. Tulevaisuudessa Suvilahti laajentaa kulttuuritarjontaansa. Esimerkiksi perheille on luvassa koko perheen tapahtumia sekä harrastustoimintaa.

Uuteen SATOkotiin?

Haluatko olla kotisi ensimmäinen asukas? Haaveiletko raikkaista pintamateriaaleista ja ajattomasta ilmeestä? Tutustu uusiin ja uudistettuihin vuokra-asuntoihimme.

Katso vapaat kodit

Erinomaiset kulkuyhteydet

Kalasatamasta löytyy lähin metro, jolla pääsee kuudessa minuutissa Helsingin keskustaan. Tulevaisuudessa raitiovaunu kulkee Sompasaaresta Pasilaan. Lisäksi muutaman vuoden päästä ratikka kulkee myös Kruunusiltoja pitkin Hakaniemen ja Laajasalon suuntiin.

Koska kulkuyhteydet ovat hyvät ja tulevat parantumaan entisestään, ei omaa autoa tarvitse ollenkaan. Esimerkiksi Sompasaaren Prikin asukkaille on saatavilla taloyhtiön yhteiskäyttöauto. Jos kuitenkin omistat auton, parkkipaikat löytyvät pihakansien alta.

Sompasaari sopii luonnonystävälle

Lenkkeilijä sekä pyöräilijä pääsevät nauttimaan erilaisista maisemista, kuten vehreistä puistokaduista, modernista kerrostaloalueesta sekä tietysti merenrannasta. Sompasaaren naapurit Mustikkasaari ja Korkeasaari tarjoavat lisää lenkkipaikkoja, sillä tällä hetkellä sompasaarelainen voi kävellä Isoisänsillan yli Mustikkamaan kautta Korkeasaareen. Tulevaisuudessa reitti on suorempi, kun silta Korkeasaareen valmistuu.

Puistoja ei tarvitse myöhemmin etsiä siltojen toiselta puolelta, sillä Sompasaaren keskelle rakentuu Loviseholminpuisto. Puistoon asennetaan taideteoksia ja taiteen lisäksi asukkaat saavat nauttia korkeista puista ja näyttävästä sadepuutarhasta.

Ihastu Sompasaareen

Sompasaari on modernin vuokra-asumisen alue, jossa koti on ympäröity upeilla maisemilla. Löytyisikö unelmien kotisi Sompasaaresta? Kurkkaa ihana Sompasaarenlaituri 16!

Lähteet: Uutta Helsinkiä

Vapaat vuokra-asunnot | Sompasaari

Miksi SATO?

Meidän asuntomme on sinun kotisi kaikissa elämäntilanteissa ja asuminen on vaivatonta. Huolehdimme kodistasi vuosikymmenten kokemuksella ja kehitämme uusia palveluja iloksesi. Meiltä ja kumppaneiltamme saat myös mainiot asiakasedut.

Lue lisää

Ihastuitko Sompasaareen? Löydä elämäsi koti.

Selaile vapaita vuokra-asuntoja