Myyrmäki on täynnä taidetta ja elämää

Vuokraa asunto Vantaan parhaalta paikalta

Myyrmäessä yhdistyvät vehreä luonto ja urbaani kaupunkiasuminen, ja se on asukasluvultaan Vantaan suurin kaupunginosa. Myrtsiläisiä hemmotellaan lukuisilla taide- ja kulttuuritapahtumilla sekä palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien läheisyydellä. Lisäksi parhailta paikoilta löytyy ihania vuokrakoteja.

Myyrmäkitalosta kaikki tarpeellinen

Myyrmäen omasta kauppakeskus Myyrmannista löydät arjen palvelut, kuten apteekin, ravintoloita, kahviloita, ruokakauppoja sekä vaateliikkeitä. Myyrmäkitalossa sijaitsee suuri kirjasto, taidemuseo sekä Vantaan oma infopiste. P- ja I-junalla kuljet alle puolessa tunnissa Helsinkiin tai lentoasemalle ja bussilla sujahdat Vantaan muihin kaupunginosiin.

Taidetta Myrtsin sydämessä

Legendaarinen Myyrmäen taiteiden yö, tunnetummin Why So Myrtsi?, on tapahtuma, jossa alueen asukkaat kokevat katutaidetta ja herkuttelevat hyvällä ruoalla. Myrtsissä katutaidetta pääsee ihailemaan myös tapahtuman ulkopuolella, sillä alueelta löytyy noin 70 taideteosta aina alikulkutunnelien graffiteista asuintalon seinien muraaleihin.

Lisää katutaidetta näkee Myyrmäkitalossa, Vantaan taidemuseo Artsissa. Artsi on 10 000 taideteoksen koti, jossa kannattaa silmäillä muun muassa upeita nykytaiteen ja 60-luvun teoksia.

Perheen pienimmät pääsevät taiteilemaan Lastenkulttuurikeskus Toteemissa. Toteemi järjestää lasten taideaamuja, Pikkukino-elokuvanäytöksiä sekä konsertteja. Jos taide ja piirtäminen ovat lapsesi juttu, kannattaa harrastusmahdollisuutta tiedustella Toteemista.

Urheilijan asuinpaikka

Myyrmäen urheilupuisto on urheilijan ykkösvalinta, sillä alueelta löytyy Energia-areena, jalkapallostadion, kaksi jäähallia, sisäliikuntahalli kuntosaleilla ja squash- ja sulkapallokentillä varustettuna sekä yleisurheilukenttä. Teki mielesi pelata sitten salibandya tai jääkiekkoa, löydät tilat harrastuksellesi Myyrmäen urheilupuistosta.

Luonto lähellä kotia

Vuokrakodin ovelta ei tarvitse lähteä kauas etsimään sopivia lenkkimaastoja, sillä Myyrmäki ja Vantaa ovat pullollaan vehreitä puistoja ja metsiä.

Jokiuomanpuistossa voit pestä mattoja mattojenpesupaikalla, pelata golfia tai kuunnella musiikkia Louhela Jam -tapahtumassa. Raappavuorenpuistossa voit puolestaan lenkkeillä metsämaisemissa ja ulkoiluttaa koiraa koirapuistossa.

Koirille Myyrmäki on ihanteellinen paikka asua, sillä Raappavuoren lisäksi Myyrmäellä on kahdeksan koirapuistoa.

Uuteen SATOkotiin?

Haluatko olla kotisi ensimmäinen asukas? Haaveiletko raikkaista pintamateriaaleista ja ajattomasta ilmeestä? Tutustu uusiin ja uudistettuihin vuokra-asuntoihimme.

Katso vapaat kodit

Yhteisöllinen Myyrmäki

Myyrmäki-liike on asukasyhteisö, joka järjestää asukkaille tapahtumia. Lisäksi liike julkaisee paikallislehti Myyr York Timesia, joka käsittelee alueen asioita aikakauslehtimäiseen tyyliin. Alueella toimii myös yhteisöhanke Myyräncolo, joka kokoaa yhteen taiteilijoita ja kulttuurialan yrittäjiä.

Myyrmäki on täynnä elämää ja tapahtumia, jotka tekevät alueesta ihanteellisen paikan asua. Yhteisöllinen ja lämminhenkinen Myrtsi on mahtava vaihtoehto niin sinkuille, pariskunnille, nuorille ja senioreille sekä isoille ja pienille lapsiperheille.

Vapaat vuokra-asunnot | Myyrmäki

Miksi SATO?

Meidän asuntomme on sinun kotisi kaikissa elämäntilanteissa ja asuminen on vaivatonta. Huolehdimme kodistasi vuosikymmenten kokemuksella ja kehitämme uusia palveluja iloksesi. Meiltä ja kumppaneiltamme saat myös mainiot asiakasedut.

Lue lisää

Ihastuitko Myyrmäkeen? Löydä elämäsi koti.