Reimarla - valoisia vuokra-asuntoja

Lintukoto Pitäjänmäen kainalossa

Kun pihapiiri on saanut nimistönsä Seitsemästä veljeksestä, tekisi mieli lausahtaa, että tähtiä kuin Otavassa taloja on Reimarlassa. Mutta taloja on enemmän kuin tähtiä ja veljeksiä, eikä nyt olla eteläisessä Hämeessä vaan läntisessä Helsingissä. Tervetuloa tutustumaan Reimarlaan!

Reimarla on Vihdintien, Pitäjänmäentien ja Kehä I:n rajaama muutaman tuhannen asukkaan pientalovaltainen lintukoto, jossa peruspalvelut ovat lähellä ja pihapiirit vehreitä. Meluaidat suitsivat isojen teiden ääniä ja rauhalliset pikkutiet houkuttelevat aamukävelylle aina Mäkkylänkalliolle, Pajamäkeen tai Talin Kartanonpuistoon asti.

Kompakteja koteja kahdelta vuosikymmeneltä

SATOlla on Reimarlassa koteja kokonainen kortteli. 60-luvulla valmistuneet ensimmäiset talot on nimetty Tuomaksesta Eeron kautta Venlaan (Juhani on jäänyt naapuritontille) ja 90-luvun pistetalot ovat Männistö, Jukola ja Toukola. Venla ja veljeskatras ovat ikänsä puolesta valmiita uudistumaan, ja Piispantie 3 A-D:n eli Eeron ja Venlan vuokra-asunnot valmistuivatkin peruskorjauksesta talvella 2021. Elokuussa 2021 ovat muuttovalmiita Rikhard Nymanin tie 3:n kodit.

Kaikissa pihapiirin vuokra-asunnoissa on napakat ja fiksut pohjaratkaisut, ja ympäröivä luonto tuo vehreän hehkun koteihin.

Peruskorjauksien yhteydessä talojen lämmitysmuodoksi tulee maalämpö ja talot pihoineen muutetaan savuttomiksi. Uudistettujen kotien kylpyhuonekalustus on kotimaista KIDE-mallistoa, joka vakuuttaa vastuullisuudellaan: Tutustu KIDE-malliston tarinaan »

Talomestari tuntee kotitalonsa

Reimarlassa on oma SATO Talomestari, joka pitää huolta pihapiirin asioista yhdessä huoltoyhtiön kanssa. Talomestarin työhön kuuluvat SATOn kotien ja kiinteistöjen vikailmoitusten hoitaminen, asuntojen pienkorjaukset, lämpö-, vesi- ja ilmastointilaitteiden pienkorjaustyöt sekä vapautuvien asuntojen tarkastaminen ja esittely potentiaalisille asiakkaille.

Uuteen SATOkotiin?

Haluatko olla kotisi ensimmäinen asukas? Haaveiletko raikkaista pintamateriaaleista ja ajattomasta ilmeestä? Tutustu uusiin ja uudistettuihin vuokra-asuntoihimme.

Katso vapaat kodit

Kuka haluaa asua Reimarlassa?

Reimarla sopii parhaiten sinulle, jos haluat asua Helsingissä, mutta olet taipuvainen liikkumaan Leppävaarassa. Kivenheiton päästä kulkee linja-auto ja Pitäjänmäen juna-asemalle on matkaa kilometri.

Reimarla sopii parhaiten sinulle, jos tykkäät valoisista kodeista, mutta et kaipaa ylimääräisiä neliöitä. Peruskorjatuissa taloissa isoin koti on 50 neliön kolmio, joka on kerta kaikkiaan näppärä etenkin etätyötä ajatellen.

Reimarla sopii parhaiten sinulle, jos olet valmis tekemään kodin pihapiiriin, joka kehittyy ja rakentuu asumisaikanasi. Seuraavaksi peruskorjauksesta valmistuu Rikhard Nymanin tie 3 eli Simeoni ja Aapo, kesällä 2021, ja Piispantiet 5 ja 8 seuraavat perässä. Tulet siis saamaan kokonaiset talolliset uusia naapureita, ja teillä on mahdollisuus luoda kokonaan uusi yhteisö, paikka johon on aina hyvä palata, niinkuin veljekset rouvineen Jukolaan.

Vieläkö mietit? Lue kolme syytä muuttaa Reimarlaan »

Vapaat vuokra-asunnot | Reimarla

Miksi SATO?

Meidän asuntomme on sinun kotisi kaikissa elämäntilanteissa ja asuminen on vaivatonta. Huolehdimme kodistasi vuosikymmenten kokemuksella ja kehitämme uusia palveluja iloksesi. Meiltä ja kumppaneiltamme saat myös mainiot asiakasedut.

Lue lisää

Ihastuitko Reimarlaan? Löydä elämäsi koti.